Roulette Spelen

Frans Roulette Spelen

Frans Roulette Spelen

Als het spel u mateloos boeit en u weet niet precies of u nu Frans roulette spelen moet of toch beter Amerikaans kunt spelen kunt moet u goed weten wat het verschil tussen deze twee varianten is. Het verschil is ogenschijnlijk zeer klein maar voor de uitkomst van het spel en daarmee uw winst is dit verschil wel degelijk van belang.

Plaatje van Frans Roulette Spelen

Button Direct Frans Roulette Spelen

Het verschil tussen Frans roulette spelen en de Amerikaanse variant is dat de Amerikaanse variant een extra nummer heeft op het wiel en op de tafel. De Franse variant heeft het extra nummer niet die de Amerikaanse wel heeft en daardoor heeft de Franse variant 37 vakjes. De kans dat het balletje bij dit spel dan ook in het vakje komt waar u op ingezet heeft is daarmee ook iets groter dan bij het Amerikaans spel. De Franse variant is eigenlijk hetzelfde als de Europese, met uitzondering dat deze laatste ook de mogelijkheid geeft om in een cilinder in te zetten. De Europese versie wordt niet apart besproken maar de cilinder is op de spelregels pagina wel nader uitgelegd. Op deze pagina gaat het natuurlijk over bij het spelen van Frans kiezen dus daarbij wordt de cilinder buiten beschouwing gelaten.

Kansen bij Frans Roulette Spelen

Omdat bij het kiezen van een variant van Frans spelen u een nummer minder oplevert hebt u dus iets meer kans om te winnen als u op één nummer inzet. De kans dat uw nummer zal vallen is dan 2,7 procent in plaats van de 2,63 procent kans die u bij het Amerikaans spel hebt. Een nummer minder betekent ook dat u wat minder inzet mogelijkheden hebt bij het Frans online roulette spelen voor geld maar dat zal u niet deren omdat alleen uw inzetten te zien zijn op de tafel. Omdat uw winkansen iets hoger zijn betekend dat nog niet dat u automatisch meer winst zal maken. U bent natuurlijk afhankelijk van de getallen die vallen en zoals u weet kan een balletje raar rollen en het komt toch vaak niet in het vakje terecht waar u hoopt dat het terecht zal komen. Dit is natuurlijk wel te begrijpen omdat online ook maar gewoon een kansspel is en als enige is het dat daarbij zeker dat u geluk moet hebben.

Diverse inzetten bij Frans Roulette Spelen

Bij het Frans spelen kunt u drie soorten inzetten doen, u kunt een Inside bet, een Outside bet en een Call bet doen. Een Inside bet doet u door een inzet op één van de 36 nummers op de tafel te doen en dit wordt ook wel een Straight Up bet genoemd, dit zal u de meeste winst opleveren omdat u 36 maal uw inzet uitbetaald krijgt. Een Inside bet kan ook bestaan uit een inzet op twee aan elkaar grenzende nummers, voor een Split bet plaats u uw inzet op de lijn tussen deze twee nummers en dit zal u 18 maal uw inzet opleveren. Een Street bet is ook een Inside bet en hier bij zet u in op een rijtje van drie nummers door een inzet te plaatsen op de zijlijn van het rijtje, dit levert u 12 maal uw inzet op. Een Square bet is ook een Inside bet en u zet op vier nummers in door uw inzet op de kruising tussen vier nummers te plaatsen, bij winst betaalt dit negen maal de inzet uit. Tenslotte is er ook een Line bet een Inside bet en hiervoor moet u uw inzet op de kruising van de zijlijn en de lijn tussen de zes vakjes doen, dit zal u 6 maal uw inzet aan winst opleveren als één van de zes nummers valt.

Een Outside bet bij het Frans roulette spelen betekent als u inzet op één van de vakken die rond het vak met de nummers staan. Dit kan een Column bet zijn waarbij u inzet op een kolom van 12 nummers en levert dit 3 maal de inzet op. Een andere manier van een Outside bet is de Dozen bet waarbij u inzet op de eerste, de tweede of de derde twaalf nummers van het bord, ook deze wijze van spelen levert 3 maal uw inzet op. De laatste manier van een Outside bet doen heet ook wel de Even-Money bet en hierbij zet u in op rood of zwart, even of oneven maar ook de eerste 18 nummers of de laatste 18 nummers die het Frans roulette bord heeft.

Combinatie inzetten & de laatste tips

De Fransen zouden geen Fransen zijn als men niet ook nog een groot aantal andere manieren van inzetten hadden uitgevonden. De laatste manier van inzetten bij het online gokken van dit gokspel doet men per groep en dit heet een Call bet. De Fransen hebben hier de meest exotische namen voor bedacht die stuk voor stuk bij een mooie Cheateau zouden kunnen horen. Op deze wijze inzetten bij het online Frans roulette spelen doet men dus per groep van nummer combinaties. De inzet die u in totaal bij een Call bet doet varieert dan tussen de negen en drie fiches. Hiermee biedt het een heleboel extra mogelijkheden die u bijvoorbeeld bij het Amerikaans gokken niet hebt. Het is ook mogelijk om bij Frans roulette een strategie te gebruiken door bijvoorbeeld elke keer dat u niet wint uw inzet te verdubbelen. Het probleem met deze strategie is dat de casino's deze strategie ook kennen en gaan deze tegen door het toepassen van tafel limieten waardoor deze strategie niet lang genoeg werkt. Het belangrijkste voor u is dat u met voldoende geld speelt, als u niet voldoende speelgeld hebt dan bent u snel uitgespeeld en meestal hebt u dan uw geld verloren. Om goed winst te maken moet u nooit teveel inzetten, dit komt omdat uw budget dan ook groter moet zijn en het is belangrijk om lang genoeg door te kunnen spelen om zo de meeste kans te hebben om uw geld terug te winnen en zelfs wijst te maken.

Roulette Spelen Banner 2