Roulette Spelen

Amerikaans Roulette Spelen

Amerikaans Roulette Spelen

Bij het uitzoeken van het gokspel dat u graag wilt spelen zijn er twee soorten waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u de Franse variant spelen of Amerikaans roulette spelen en u moet vooraf wel weten waar u het over hebt. Ook al is op het eerste gezicht het verschil niet zo groot, voor de uitkomst van het spel en daarmee uw mogelijke winst maakt het wel degelijk wat uit welke variant u speelt. Het verschil van het online Amerikaans spel en de Franse variant is het extra nummer dat u op het wiel en op de tafel zult vinden. Dit extra nummer heeft echter wel consequenties voor de winkansen en de uitbetaling bij winst. Ook levert het extra nummer bij de Amerikaanse versie u nog eens extra inzetmogelijkheden op die u bij de Franse variant niet hebt. Het Europese spel wordt daarentegen ook nog met eencilinder gespeeld waardoor u weer veel meer inzet mogelijkheden hebt. U zou dus kunnen zeggen dat het online bespelen van het dit specifiek spel een stuk minder simpel is en dat u ook nog eens minder kans op winst hebt. Ondanks dat u echter vanwege het extra nummer inzet mogelijkheden over houdt is de Amerikaanse variant spelen wel erg overzichtelijk en het kan dan ook wel eens een leuke afwisseling zijn van de Frans versie waar u wellicht helemaal aan gewend bent geraakt.

Screenshot van Amerikaans Roulette Spelen

Nu Amerikaans Roulette Spelen knop

Diverse regels voor Amerikaans Roulette Spelen

Het extra nummer dat u bij Amerikaans roulette spelen zult vinden is de dubbele nul, 00. Aan de zijkant van het veld op de tafel zult u dan ook niet alleen één vak met een enkele nul vinden maar twee vakjes met in de ene een enkele nul en in de andere een dubbele nul. Doordat de dubbele nul ook in het wiel is terug te vinden speelt u dus met 38 nummers in plaats van de gebruikelijke 37. Dit betekent echter ook dat de andere keus u iets minder kans biedt om te winnen, de winkans is 2,63 procent tegen 2,7 procent bij de Franse. Vanwege dit extra nummer hebt u ook meer inzet mogelijkheden om de tafel. Natuurlijk kunt u inzetten op dit nummer mee ook kunt u combinatie inzetten doen met de nummers rond de dubbele nul. Meer inzet mogelijkheden betekent bij het online spelen echter niet dat u ook automatisch meer zal winnen.

Er zijn bij diverse gokspelletjes in dit genre een aantal mogelijkheden om in te zetten en deze mogelijkheden geven allemaal een andere uitbetaling. De meeste manieren van inzetten zijn dezelfde als bij de Franse maar door het extra nummer zijn er een aantal opties meer bij het online Amerikaans roulette spel. De eenvoudigste manier van inzetten is de Straight Up bet waarbij u op één nummer inzet. De winkans is hierbij het kleinst en bij winst wordt u dan ook het meest betaald. U krijgt bij winst 35 maal uw inzet plus de inzet zelf terug dus in totaal krijgt u 36 maal uw inzet uitbetaald. Bij de Split bet  zet u in op de lijn tussen twee nummers, hierbij zult u 18 maal uw inzet uitbetaalt krijgen. Voor een Street bet zult u uw fiches op de lijn naast een rijtje van drie nummers moeten leggen, winst op één van deze nummers heeft een uitbetaling van 12 maal uw inzet tot gevolg. Een uitbetaling van 9 maal uw inzet krijgt u als uw nummer valt terwijl u bij het spelen van online Roulette Amerikaans een Square bet maakt, uw fiches moeten dan in de kruising tussen vier nummers neergelegd worden. Typisch van het Amerikaans systeem is dat u een Five-Number Line bet kunt doen.

Tips voor Amerikaans Roulette Spelen

Hierbij zet u in op de nummers 00, 0, 1, 2 3n 3 door uw fiches op de kruising van de zijlijn en de lijn tussen de nul en de één neer te leggen. Winst op één van deze nummers heeft een uitbetaling van 7 maal uw inzet tot gevolg. Net als bij de Franse variant kunt u bij het online roulette spelen voor geld op zijn Amerikaans ook een inzet doen op de kruising van de zijlijn en de lijn tussen twee rijtjes nummers. Dit heet een Six-Number Line bet en zal tot een uitbetaling leiden van 6 maal uw inzet. De helft van deze uitbetaling zal bij de Column bet u op leveren en hiervoor plaats u uw fiches aan het begin van een kolom. U speelt hierdoor wel met twaalf nummers mee waardoor uw kansen veel groter zijn. Dit is bij het Amerikaanse roulette spelen ook zo als u een Dozen bet maakt, ook hier speelt u met twaalf nummers maar plaats u uw fiches in het daarvoor bestemde vak. Het minste risico loopt u als u met de helft van de nummers speelt. Dit zal u natuurlijk ook het minste opleveren en u zult er dan ook genoegen mee moeten nemen om uw inzet te verdubbelen. Met de helft van de nummers spelen heet een Even-Money bet en kunt u doen door op de rode of de zwarte nummers in te zetten, door de even nummers of de oneven nummers te spelen of door de eerst achttien nummers van 1 tot en met 18 of tweede achttien nummers van 19 tot en met 36 te spelen.

Of u nu een Inside bet doet op één of meerdere nummers die u in het veld aangegeven ziet staan of u doet een Outside bet op één van de mogelijkheden zoals de kleur of een Dozen bet die aan de buitenkant aangegeven staan, Amerikaanse roulette spelen is een leuke afwisseling voor wie het normale spelletje goed kent. Als u het spel nog niet zo goed kent dan kunt u beter gewoon op de Franse manier gaan spelen omdat u daar meer mogelijkheden en meer winkansen hebt. Let goed op als u met strategieën wilt gaan spelen omdat de meest casino's dit bij online Amerikaans roulette tegen gaat door met inzet limieten te werken.

Roulette Spelen Banner 2